Tjenester

Når du har mistet kjæledyret ditt, håper vi å kunne bidra til å gjøre den vanskelige tiden litt lettere. Det kan være vanskelig å vite hva man skal gjøre i sorgen når du har mistet en venn, flere og flere velger kremasjon. Her kan vi hjelpe med å bevare minnene.
Vi hjelper deg med å gi kjæledyret ditt en verdig avslutning, og garanterer at hvert dyr blir behandlet respektfullt.
Vi tilbyr rask, sikker og rimelig kremering av kjæledyr. Vi har lang erfaring og fornøyde kunder.

I vårt krematorium på Kyllingstad har vi to ovner, med ny og driftssikker teknologi. Du kan også se et utvalg av våre urner, enten her på hjemmesiden eller i våre lokaler.

Driften er godkjent av Mattilsynet, og vi er dessuten medlem av The association of pet cementeries & crematoria(APPCC) i England. Dette sikrer at våre rutiner og arbeidsmetoder følger bransjestandarden. APPCC har krav til verdig transport og utførelse av separat kremering. Dyrekrematoriet tar også imot dyr som skal kremeres samlet uten retur, slik kremering er ikke innenfor APPCC sine betingelser.

Gjesdal Dyrekrematorium tar imot dyr fra veterinærer og ved direkte henvendelser fra dyreeier. Betaling av utført kremering gjøres innen tilbakelevering av aske og evt. urne.

Mattilsynet godkjenning 2019
Medlemsbevis 2023